Johannes Dahlskog

Gör varje dag till en Earth-day med produkter från Tea Tree

Det är ett stort år! 2020 är både John Paul Mitchell Systems: s 40-årsdag och 50-årsjubileumet för "Earth-day" (den 22 april). Och vilken bättre orsak till firandet än de många sätt vi har tänkt grönt under de senaste fyra decennierna.

Det är ett stort år! 2020 är både JPMS: s 40-årsdag och 50-årsjubileumet för jorddagen (den 22 april). Och vilken bättre orsak till firandet än de många sätt vi har tänkt grönt under de senaste fyra decennierna.

Långt innan det var en mainstream-rörelse, John Paul Mitchell Systems® grundare John Paul DeJoria och Paul Mitchell vidtog åtgärder för att göra vårt företag miljövänligt. Bland deras tidigaste initiativ: grunda en solenergifarm på Hawaii för att på ett hållbart sätt källa till allt awapuhi som används i JPMS ™ -produkter. Fram till idag är John Paul Mitchell Systems® - och Tea Tree-märket särskilt - engagerad i att hedra Paul Mitchells arv genom initiativ som syftar till att ge tillbaka till planeten och skapa en mer hållbar arbetsplats. Från att delta i återskogningsinsatser över hela världen, anta de senaste gröna metoderna i förpackningar och hitta nya sätt att bli gröna på våra företagskontor, här är bara några av de sätt som din favorit Tea Tree Special Shampoo hjälper till att göra en positiv miljö påverkan.

Att hålla våra kontor och anläggningar gröna

När Paul Mitchell och John Paul DeJoria grundade den berömda självförsörjande och solkraftsdrivna awapuhi-gården på Hawaii, satte de tempo för vårt företags eko-medvetna framtid. Från kontorsomfattande återvinningsprogram, incitament för carpool och kollektivtrafik för anställda, till 1000+ solpaneler på taket på vårt globala distributionscenter i Santa Clarita, Kalifornien - som ger över 80% av den energi som behövs för att driva anläggningen under verksamheten timmar - vi hittar alltid nya sätt att bli gröna på våra företagskontor.